Ετοιμαστείτε όλοι να αγωνιστείτε στον Ετήσιο Διαγωνισμό “25 Challenges”, του Γραφείου Νεότητας που αφορά εφήβους Γυμνασίου κ Λυκείου!!!

Κάθε Σάββατο θα υπάρχει και ένα challenge, κάθε Σάββατο και μία πρόκληση!!! Μην την χάσετε!!!

Α. ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

 • Μέσα στους επόμενους 8 μήνες εσείς και η ομάδα σας, θα πρέπει να καταφέρετε να ολοκληρώσετε 25 από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις-δοκιμασίες σωματικά και νοητικά με σκοπό, τι άλλο, να καταφέρετε εσείς και η ομάδα σας να ανεβείτε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο τέλος του σχολικού έτους!

B. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 25 CHALLENGE;

 1. Η ανακοίνωση της Πρόκλησης θα γίνεται κάθε Παρασκευή στη ΝΕΑ υπέροχη ιστοσελίδα μας https://neotitafokidas.gr/ και στο Ίνσταγκραμ.
 2. Πρέπει να βιντεοσκοπήσετε αυτό το συμβάν και όσους παίχτες το πραγματοποιήσουν
 3.  Το βίντεο να είναι διάρκειας το πολύ 30 δευτ.
 4. Να το βιντεοσκοπήσετε κρατώντας το κινητό σας κάθετα και ΟΧΙ οριζόντια.
 5. Να το στείλετε στο e-mail του Γραφείου Νεότητας: info.grnef@gmail.com το αργότερο μέχρι την Κυριακή στις 12 τα μεσάνυχτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρούνται όσα κατηχητικά γίνονται την Κυριακή. Αυτά θα πρέπει να στείλουν το υλικό τους μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Γ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι μέσα από τις προκλήσεις να καταφέρετε να μαζέψετε τους περισσότερους βαθμούς. Κάθε δοκιμασία θα δίνει και πόντους στην ομάδα σας
 2. Κάθε φορά που οι ομάδες στέλνουν βίντεο με το συμβάν που βιντεοσκόπησαν εκτελεσμένο σωστά και μέσα στο χρονικό περιθώριο των 30 δευτ. παίρνουν 2 μονάδες.
 3. Εάν δεν είναι σωστά εκτελεσμένος ο διαγωνισμός ή δεν φαίνεται καλά το βίντεο που τραβήχτηκε, τότε η ομάδα παίρνει 1 μονάδα
 4. Εάν οι ομάδες δεν στείλουν βίντεο, δεν παίρνουν καμμία μονάδα.
 5. Οι βαθμολογία των ομάδων θα αναρτάται στη νέα ιστοσελίδα μας.

Δ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

 • Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας την εντατική προπόνηση, κάνοντας γύρο στο τετράγωνο του σπιτιού σας ή τους δρόμους του χωριού σας και λύνοντας γρίφους ου αφορούν μωρά!!!!

Ε. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 • Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σε αυτή την πορεία σας προς τη Νίκη των «25 Challenges» θα συναγωνιστείτε με τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες μαζί με τους προπονητές τους, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι αυτές οι νικήτριες που θα φορέσουν το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό για κάθε παίχτη, ενώ το κατηχητικό που θα νικήσει θα αποκτήσει ή ένα κινητό ή ένα ποδήλατο ή έναν υπολογιστή αξίας 300 ευρώ!!!

ΣΤ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

 • Σηκωθείτε από τα ντιβάνια, τα κρεβάτια και τις καρέκλες σας, αφήστε το κινητό κάνα πεντάλεπτο και ξεκινήστε τις διατάσεις και το τρέξιμο γιατί προβλέπεται μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά!

Λάβετε μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό Κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεως Φωκίδος «25 challenges» και κερδίστεεεεεε!!!!