ΠΡΟΣΕΥΧΗ:

Πριν αρχίσει η κάθε συνάντηση

    Εἰς τό ὄνομα τοῦ Πατρός καί τοῦ Υἱοῦ καί τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν. 
Δόξα σοι, Χριστέ ὁ Θεός, ἡ ἐλπίς ἡμῶν, δόξα σοι.
 
   Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁ πανταχοῦ παρὼν καὶ τὰ πάντα πληρῶν, ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν καὶ ζωῆς χορηγός, ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν, καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος, καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Ἀμήν.
Η φετινή μας σχετική παρουσίαση για την εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940, έχει να κάνει με την προβολή βίντεο, τα οποία είναι κατατοπιστικά και έξυπνα μονταρισμένα έτσι ώστε να καταλαβαίνουν μικροί και μεγάλοι τα ιστορικά γεγονότα.

ΘΕΜΑ: Ο χριστιανικός Θεός


Δεν είναι μια απλή προβολή βίντεο, αλλά μέσα από την ψηφιακή φιγούρα του Φώτη, προβάλλονται με σαφήνεια και ακρίβεια τα γεγονότα χωρίς να κουράζουν.
 
Πάρτε ένα λάπτοπ, συνδέστε το με ηχεία, πάρτε ποπ κορν και καθήστε να δείτε παρέα με τα παιδιά σας τα γεγονότα που έγραψαν ιστορία, αλλά και τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν θυσιάζοντας και την ζωή τους ακόμα για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθερα.

Όσοι έχετε smart tv ή projector θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία… και πάντα ελεύθεροι από τους εισβολείς, αλλά και από τα πάθη που μας μαστίζουν.

Η ελευθερία μας σήμερα εκδηλώνεται αρχικά με την ενότητα και την πίστη μας στον ένα Θεό, τον Ιησού Χριστό. 

Το διαχρονικό μήνυμα “Ελευθερία ή Θάνατος”, το ιστορικό “OXI” σήμερα αφορά την αντίστασή μας κατά των ποικίλων εξαρτήσεων,

την προφύλαξή μας από τα σύγχρονα μέσα ατομικής και μαζικής εξαπάτησης,

στον αγώνα εναντίον του διχασμού και του κακού εαυτού μας,

στην απαίτησή μας για γνώση και έκφραση της αλήθειας,

για το βίωμα της αγάπης προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο, που τόσο περιφρονείται πλέον από το σύγχρονο κοσμικό ρεύμα.

Καλή επιτυχία, Καλή λευτεριά! 

ΠΡΟΣΟΧΗΤο μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι πρέπει ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ μέσω υπολογιστή ή κινητού για να μπορείτε να προβάλλετε τα βίντεο. Δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε διότι είναι “κλειδωμένα”.