ΠΡΟΣΕΥΧΗ πριν από κάθε συνάντηση:

Εἰς τό ὄνομα τοῦ Πατρός καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν. 

Δόξα σοι, Χριστὲ ὁ Θεός, ἡ ἐλπὶς ἡμῶν, δόξα σοι.
 • Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁ πανταχοῦ παρὼν καὶ τὰ πάντα πληρῶν, ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν καὶ ζωῆς χορηγός, ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν, καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος, καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
 • Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς, ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου, ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου, γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς. Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον· καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν· καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ. Ἀμήν.
 • Δι’ εὐχῶν τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ ὁ Θεός ἐλέησον καί σῶσον ἡμᾶς. Ἀμήν.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Παρακαλούμε πολύ τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ αδελφούς κατηχητές και κατηχήτριες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΚΟΜΑ να βγάλουν μια φωτογραφία έξω από τους ναούς τους.

Στην φωτογραφία να φαίνονται το δυνατόν καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και των κατηχητών/τριών καθώς και των βοηθών τους. Παρακαλούμε να γράψετε τα ονόματα των κατηχητών και των βοηθών τους.

Παρακαλούμε εάν έχετε 2 ή 3 κατηχητικές ομάδες (π.χ. μια ομάδα Δημοτικού και μια ομάδα Γυμν.-Λυκ.) να στείλετε αντίστοιχα δύο φωτογραφίες, μία για κάθε κατηχητικό μαζί με βοηθούς και κατηχητές.

Να τα στείλετε στο e-mail του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεώς μας: info.grnef@gmail.com. Ευχαριστούμε πολύ.

Παράδειγμα:

  1. Φωτογραφία από το Κατηχητικό παιδιών Δημοτικού στον Άγιο Γεώργιο στο Καστράκι Δωρίδος. Κατηχητής: π. Γρηγόριος Σαμάς, Βοηθός: πρεσβυτέρα Ιωάννα Φωτοπούλου.
  2. Φωτογραφία από το Κατηχητικό παιδιών Γυμνασίου – Λυκείου  στον Άγιο Γεώργιο στο Καστράκι Δωρίδος. Κατηχητής: π. Αυγουστίνος Σύρρος  Βοηθός: π. Γρηγόριος Σαμάς.

Εισαγωγή

Φίλοι μου,
Μπήκε και ο Μάρτης!!! Καλό μήνα σε όλους!!!

Φτάσαμε κιόλας στην Κυριακή του Ασώτου!!! Θυμάστε τι θέλει να μας πει αυτή η Παραβολή του Χριστού μας; Παραβολή να σας θυμίσω είναι οι απλές ιστορίες που έλεγε ο Χριστός μας στους ανθρώπους που έκρυβαν μεγάλα νοήματα!!!

Ποιος θα μας πει με λίγα λόγια την ιστορία του Ασώτου Υιού; Για να σκεφτούμε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ιστορία;
Μμμ… Πολύ ωραία!!! Κι εμείς άμα ξεφύγουμε από τον δρόμο του Θεού μας ,που είναι ο Πατέρας μας θα μας περιμένει πίσω με χαρά!!!

Ας πάμε τώρα στο σημερινό θέμα: 

«Θα βγείς;…»,  «Μετά τις 10.00 μ.μ. τηλεφωνιόμαστε και κανονίζουμε…»,

«Πάμε για καφέ;», «Να βγούμε, να χαλαρώσουμε, να ξεδώσουμε και λίγο…»,

«Αν δε βγούμε τώρα να διασκεδάσουμε, να ξεφαντώσουμε, πότε, όταν γεράσουμε;»

Να βρεθούμε με την παρέα να τα πούμε…»,

«Να πάμε εκεί… να δούμε αυτό… πήγαν και άλλοι και μου είπαν ότι ευχαριστήθηκαν».

      Συνηθισμένοι εφηβικοί διάλογοι, ανάλογες και οι εικόνες, ιδιαίτερα τα Σαββατόβραδα. Όλοι οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι ψάχνουν επίμονα ευκαιρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης, γιατί είναι μια ανάγκη του ανθρώπου. Επιθυμεί ο καθένας και οι νέοι φυσικά, μια ανάπαυλα από την καθημερινή ρουτίνα και κούραση, μια χαλάρωση, μια ευχαρίστηση. 

Με ποιους τρόπους επιλέγουν να ψυχαγωγηθούν πολλά παιδιά στην ηλικία σας σήμερα; – Καφετέριες, τηλεόραση, κινηματογράφος, internet cafe, εκκωφαντική μουσική, συναυλίες, χορός, party, τσιγάρο, ποτό, club… Είναι όμως όλα αυτά «Διασκέδαση, Ψυχαγωγία» όπως τα ονομάζουν; Ας δούμε τι πραγματικά σημαίνουν οι δύο όροι:

Διασκέδαση: Προέρχεται από το ρήμα «σκεδάννυμι» που σημαίνει διασκορπίζω, σπαταλώ, διαλύω. Διασκέδαση, λοιπόν, σημαίνει σκόρπισμα των ψυχικών και σωματικών μας δυνάμεων, διάλυση του εαυτού μας. 

Ψυχαγωγία: Προέρχεται από το ρήμα «ψυχαγωγώ», που σημαίνει οδηγώ την ψυχή. Άρα η ψυχαγωγία είναι ψυχικό ανέβασμα, καλλιέργεια και μόρφωση της ψυχής, πηγή χαράς.

Τι προσφέρει η διασκέδαση, όπως την εννοούν σήμερα πολλοί; 

Τις περισσότερες φορές ένα αδιάκοπο κυνήγι στιγμιαίας χαράς και ξεκούρασης. Πρόσκαιρη ικανοποίηση και εφήμερες παρέες και φιλίες.

 • Παρασύρει πέρα από το «μέτρο» και χάνει κανείς τον έλεγχο του εαυτού του (ξέφρενη μουσική, χορό, αλκοόλ, τσιγάρο, προκλητικό ντύσιμο, χυδαίοι αστεισμοί, φάρσες κ.λπ).
  • Ο νέος «αφήνεται» και χωρίς να το καταλάβει οδηγείται στην αμαρτία. Γίνεται παθητικός και άκριτος δέκτης διάφορων «απολαύσεων», που ατονούν τις δυνάμεις και τις αντιστάσεις της ψυχής. Για να μην ξεχωρίζει στην παρέα κάνει πράγματα που δεν του ταιριάζουν, που δεν τα θέλει ο Θεός.
 • Απώλεια σωματικών και ψυχικών δυνάμεων…
  • Πως είναι την άλλη μέρα το πρωί μετά από μια τέτοια νυχτερινή διασκέδαση; Τι ώρα ξυπνά; Με τι κεφάλι;
 • Σπατάλη χρόνου και χρημάτων, που συνήθως τα βγάζουν με κόπο και στερήσεις οι γονείς.
  • Αντί να είναι ένα διάλειμμα η ψυχαγωγία για ανανέωση δυνάμεων, έχει γίνει σκοπός της καθημερινής ζωής.
  • Αφήνει τελικά για καταστάλαγμα πλήξη, σύγχυση, ανία, τύψεις, μοναξιά.
  • Δηλαδή κάθε άλλο παρά πραγματική χαρά.
 • Δυστυχώς οι νέοι κυρίως άνθρωποι σήμερα ψάχνουν να βρούν αυτό το κάτι που θα τους ξεκουράσει, που θα τους δώσει τη χαρά.
  • Και καθώς εκεί που ψάχνουν, δεν το βρίσκουν, δοκιμάζουν διαρκώς νέους τρόπους διασκέδασης όλο και πιο επικίνδυνους μετά από όσα ακούμε από συνομηλίκους μας.
  • Ίσως κάποτε να επιθυμούμε κι εμείς την πρόκληση της σύγχρονης διασκέδασης.
  • Ίσως να θέλουμε να ακολουθήσουμε τους συνομηλίκους μας σε μέρη και σε δραστηριότητες, για να διασκεδάσουμε όπως εκείνοι.
  • Όμως χάνουμε την αληθινή χαρά και την ειρήνη της ψυχής μας, αντί να κερδίζουμε κάτι.
  • Κάποτε μάλιστα όχι μόνο χάνουμε αλλά και χανόμαστε σε δρόμους που επιβουλεύονται την αγνότητα της ψυχής μας.

Βέβαια με όσα είπαμε γεννιέται ένα ερώτημα μέσα μας: Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεκουραστούμε λίγο από την καθημερινότητα, όσοι ζούμε όπως θέλει ο Χριστός; 

Σίγουρα όλοι έχουμε αυτό το δικαίωμα και την ανάγκη, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε τον καθημερινό κόπο και αγώνα. Ο καθημερινός μόχθος, χωρίς ανάπαυλα, μπορεί να εξαντλήσει και τον ισχυρότερο οργανισμό. Είναι βιολογική και ψυχολογική ανάγκη. Είναι δώρο Θεού. 

Από την αρχή της δημιουργίας ο Δημιουργός έβαλε τον άνθρωπο μέσα στον παράδεισο, να χαίρεται, να απολαμβάνει, να γεύεται την πανέμορφη πρωτόπλαστη φύση. Όρισε έξι ημέρες εργασίας και με τις πρώτες εντολές του την έβδομη ημέρα, ως ημέρα ξεκούρασης. 

Ο ίδιος ο Χριστός συνιστούσε την ξεκούραση στους μαθητές Του μετά το μόχθο των περιοδειών Του. «Δεύτε υμείς αυτοί κατ’ ιδίαν εις έρημον τόπον και αναπαύεσθε ολίγον» (Μαρκ. στ ́ 31).

Ο ίδιος παρευρίσκεται στο γάμο της Κανά και και στη γιορτή της χαράς κάνει το πρώτο του θαύμα. Και στην παραβολή του ασώτου, ο πατέρας έκανε λαμπρό τραπέζι προκειμένου να χαρούν και να ευφρανθούν όλοι για την έπιστροφή του παιδιού του.

Πως μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε αυτή την ξεκούραση, την ανανέωση, αφού καταλαβαίνουμε, ότι η σύγχρονη διασκέδαση ουσιαστικά κουράζει, μας βάζει σε κίνδυνο; 

 • Ψυχαγωγούμαστε με τρόπους που πραγματικά αναπαύουν την ψυχή.
 • Δεν γινόμαστε έρμαιο της ψυχαγωγίας, αλλά επιλέγουμε τα μέσα και τους φίλους μας, την παρέα σ’ αυτήν. 
 • Δεν σπαταλάμε τον χρόνο μας στην ψυχαγωγία, αλλά διαθέτουμε μόνο τον αναγκαίο χρόνο. 
 • Εντάσσουμε και εναρμονίζουμε την ψυχαγωγία στο σκοπό μας να ζούμε όπως θέλει ο Θεός. 
 • Κοιμόμαστε κανονικά και ανανεώνουμε τις σωματικές και πνευματικές μας δυνάμεις. Δεν διασκεδάζουμε εις βάρος της υγείας μας κάνοντας δηλαδή καταχρήσεις. 
 • Καθιερώνουμε την Κυριακή σαν αργία, οπότε συμμετέχουμε σε γιορτές οικογενειακές, συναντήσεις με φίλους που ταιριάζουμε. Έχουμε καλή συντροφιά και επικοινωνία με συγγενείς, φίλους, με άλλους ΧΑ, με συγκατασκηνωτές. 
 • Ζούμε κοντά στη φύση με περιπάτους, εκδρομές με καλή παρέα. Συμμετέχουμε στις ομάδες μας, σε εξορμήσεις αγάπης στις οποίες δίνουμε και παίρνουμε χαρά. 
 • Ξεκουραζόμαστε με την άθληση και τα παιχνίδια, την καλή μουσική και τα χόμπι.
 • Αποκορύφωμα της ψυχαγωγίας είναι βέβαια η χριστιανική κατασκήνωση!

Υπάρχει όμως και μία ψυχαγωγία, που είναι ανώτερη από κάθε άλλη, και αυτή είναι η επικοινωνία με τον Θεό (προσευχή, ακρόαση του λόγου Του στην ομάδα, το κατηχητικό ή μελέτη Αγ. Γραφής, ενός διηγήματος, κ.α).

 • Οι πρωτόπλαστοι είχαν την ιδιαίτερη χαρά, αλλά και τιμή, να επικοινωνούν με τον Πλάστη τους.
 • Αυτή ήταν η πιο ευχάριστη ώρα τους και την περίμεναν με λαχτάρα, γιατί πραγματικά ξεκουράζονταν και χαίρονταν αληθινά.
 • Για μας θα μπορούσαμε να πούμε πως η ανώτατη ψυχαγωγία είναι η συμμετοχή μας στη Θεία Λειτουργία, γιατί εκείνη την ώρα μεταφερόμαστε στον υπέροχο κόσμο του ουρανού.
 • Η ψυχή μας ανανεώνεται, ξεκουράζεται αληθινά. Παίρνει οξυγόνο για όλη την εβδομάδα..

Αλήθεια τι μας προσφέρει η καθαρή ψυχαγωγία; Είπαμε μερικά ήδη. Ας τα ολοκληρώσουμε. 

 • Ξεκουράζει ψυχικά, σωματικά, διανοητικά. Μας τροφοδοτεί με νέες δυνάμεις. Μας ειρηνεύει. Διαλύει εντάσεις και εκνευρισμούς.
 • Φέρνει χαρά βαθιά, αληθινή, που δεν είναι στιγμιαία, αλλά έχει διάρκεια.
 • Αποσπά από τη ρουτίνα, αλλάζει τη διάθεσή μας προς το καλύτερο. Αυτή η ανανέωση δημιουργεί διάθεση για εργασία, με νέες δυνάμεις.
 • Μας βοηθά να ξεχνάμε ο,τι μας λύπησε, μας κούρασε.
 • Εξευγενίζει, οικοδομεί την ψυχή μας, ομορφαίνει τη ζωή μας, μας παιδαγωγεί με άλλο τρόπο.
 • Μας βοηθά να κερδίζουμε το χρόνο μας ουσιαστικά, γιατί μας ανανεώνει.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Αναφέρεται, ότι κάποτε ο άγιος Ιωάννης ο ευαγγελιστής ασχολούνταν στον κήπο του με μια πέρδικα που είχε εξημερώσει. Ένας κυνηγός που τον είδε παραξενεύτηκε και του είπε: «Είναι δυνατόν γέρος άνθρωπος εσύ και μαθητής του Χριστού να παίζεις;». Και ο Ιωάννης του απάντησε ως εξής: «Γιατί το τόξο σου δεν το έχεις πάντοτε τεντωμένο;», «Γιατί θα σπάσει», του απάντησε ο κυνηγός. «Το ίδιο κάνω και εγώ», του αποκρίθηκε ο Ιωάννης. «Αναπαύω το σώμα μου και το χαλαρώνω για να μην εξουθενωθεί».

Ένα παράδειγμα που μας δίνει μία ωραία κατεύθυνση γνήσιας ψυχαγωγίας. Η ξεκούραση και η ανάπαυση είναι αναμφισβήτητα απαραίτητες για τη ζωή μας. Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος σήμερα με τον τρόπο που διασκεδάζει φθείρει τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική του υγεία. Ας μην επηρεαστούμε από αυτόν!

Ας μην πέσουμε στις παγίδες που μας στήνει ο πονηρός και ας μην παρασυρθούμε από το κλίμα της εποχής. Ας μείνουμε σταθεροί στις αρχές και στα πιστεύω μας και ας διασκεδάζουμε πραγματικά, αναμάρτητα, χαρούμενα και δυναμικά, όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ μετά από κάθε συνάντηση:

Δόξα σοι, Χριστὲ ὁ Θεός, ἡ ἐλπὶς ἡμῶν, δόξα σοι.

 • Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁ πανταχοῦ παρὼν καὶ τὰ πάντα πληρῶν, ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν καὶ ζωῆς χορηγός, ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν, καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος, καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
 • Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς, ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου, ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου, γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς. Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον· καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν· καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ. Ἀμήν.
 • Δι’ εὐχῶν τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ ὁ Θεός ἐλέησον καί σῶσον ἡμᾶς. Ἀμήν.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

Λεπτομέρειες για τον Ετήσιο Διαγωνισμό “25 Challenges”, διαβάστε στο παρακάτω λινκ:

  • Challenge #16
  • ΤΙΤΛΟΣ: Φόρεσε τα παπούτσια σου
  • Υλικά: Να μην βρωμάνε τα πόδια σου
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

1. Καλούνται 3 διαφορετικά παιδιά  να κάνουν ότι βλέπουν στο παρακάτω βίντεο επιτυχημένα!!!

3. Παρακαλούμε να τραβάτε το βίντεο με όρθιο το κινητό.

4. Στην διάθεση του κάθε κατηχητικό θα έχει  χρόνο 30 δευτερόλεπτα στο σύνολο των 3 παιδιών για να φτιάξει το ΕΝΑ δικό του βίντεο.

5. Το τελικό βίντεο θα πρέπει να μας το στείλετε στο Ίνσταγκραμ https://www.instagram.com/pat.augoustinos/,  στο ομαδική κάθε κατηχητικού, ΟΧΙ στις προσωπικές Συνομιλίες.

6. Παρακαλούμε, οι κατηχητές, να ρωτάτε τα παιδιά σας εάν συμφωνούν να παρουσιαστεί το πρόσωπό τους στο διαδίκτυο! Αν όχι τότε πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε, να μην τα παρουσιάσουμε δημόσια.

Είναι εύκολοοοοο !!!!

Καλή επιτυχίαααα!!!

Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ (ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) 

Ήταν 6:30 το πρωί όταν ξεκλείδωνα την πόρτα του σπιτιού. Ήμουν κομμάτια. Μπήκα ζαλισμένος στο σπίτι. 

– Καλημέρα, ακούστηκε γλυκιά η φωνή του πατέρα

– Καληνύχτα, είπα και κινήθηκα προς το δωμάτιό μου

Έπεσα ξερός στο κρεββάτι

Ήταν 3 το μεσημέρι όταν άνοιξα και πάλι τα μάτια μου. Το κεφάλι μου πονούσε φρικτά. Σηκώθηκα προσεχτικά από το κρεββάτι. Και τότε το παρατήρησα. Η κουκούλα ήταν ανάποδα. Είχα κοιμηθεί με τα ρούχα. Και μάλιστα τα φορούσα ανάποδα. Πως κι έτσι; Ειλικρινά, δεν θυμάμαιΒλέπετε, χθες το βράδυ ήμασταν στο Club Ακρωτήρι και είχαμε γίνει λιώμα… 

Τσίμπησα κάτι για πρωινό, και επέστρεψα στο δωμάτιό μου. Ζαλισμένος ακόμη κάθισα στο κρεββάτι. Ήμουν κάπως καλύτερα, όμως καλά δεν ήμουν. Όχι τόσο από την ζαλάδα, ούτε από το ποτό. Κάτι άλλο με έτρωγε μέσα μου. Όχι μόνο σήμερα, καιρό τώρα. Βασικά από τότε που ξεκίνησα με την παρέα μου να γυρίζω τα Σαββατοκύριακα στα διάφορα Club της Αθήνας

Από την μία ήθελα να πηγαίνω με την παρέα, από την άλλη κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Είναι αλήθεια πως τελευταία είχα χαλαρώσει πολύ στην πνευματική μου ζωή. Και στις παρέες μου και στην διασκέδαση και σε όλα. Κι όμως μέσα στο Club αισθανόμουν πως ξεπερνούσα τα όρια

Ήταν λες και το Club ήταν κάτι άλλο. Η ξέφρενη μουσική που σε ξεσήκωνε, το προκλητικό ντύσιμο που σε αναστάτωνε, ο χορός που τόσο κοντά σε έφερνε ακόμη και με αγνώστους, οι εύκολες γνωριμίες, τα βλέμματα που σε μαγνήτιζαν και σε προσκαλούσαν, τα συναισθήματα που τόσο εύκολα γεννιόντουσαν υπό αυτές τις συνθήκες, το ποτό με την χαλάρωση που πρόσφερε, η κάλυψη που παρείχε το σκοτάδι, η διάθεση γνωστών και αγνώστων για μια βραδιά να ξεφύγουν, να ξεφαντώσουν, να κάνουν τα πάντα. Πουθενά αλλού δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου τόσο αδύναμο να αντισταθεί, τόσο πολύ να ποθεί την αμαρτία, τόσο κοντά στο να την διαπράξει… 

Έψαχνα δικαιολογίες για να μην το παραδεχτώ. Πως πάω μόνο για να περάσω καλά με την παρέα μου. Πως δεν ασχολούμαι με το τι συμβαίνει γύρω μου. Πως τα λόγια των τραγουδιών ναι μεν δεν με εκφράζουν αλλά δεν τα προσέχω και πολύ. Και άλλαΚι όμως, κι ας μην ήθελα να το παραδεχτώ, μέσα μου βαθιά ήξερα πολύ καλά τι έβλεπα, τι ένιωθα, τι επιθυμούσα

Σηκώθηκα από το κρεββάτι. Σάββατο ήταν σήμερα και το πρόγραμμα έλεγε και πάλι ξενύχτι. Είχα όμως πλέον πάρει την απόφασή μου. Το χθεσινό βράδυ θα ήταν η τελευταία φορά που πήγαινα σε Club. Μια εσωτερική χαρά γέμισε την ψυχή μου. Επιτέλους είχα το θάρρος να κάνω αυτό που καιρό τώρα καταλάβαινα πως ήταν το σωστό. Έπρεπε να το πω και στην παρέα. Πήρα στα χέρια μου το κινητό. Ξεκλείδωσα την οθόνη…