• ΤΙΤΛΟΣ: Κράτα με να σε κρατώ!
    • Υλικά: Γυμνασμένα νειάτα!
    • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

1.Καλούνται αρχικά 2 παίχτες με γυρισμένη την πλάτη τους και πιασμένα τα χέρια τους στους αγκώνες να εκτελέσουν την άσκηση όπως στο βίντεο που βλέπετε παρακάτω.

2. Κατόπιν 3 παίχτες θα κάνετε το ίδιο, κατόπιν 4, 5 ως και 6 παίχτες θα επαναλάβετε την άσκηση αυτή!

3. Στην διάθεση του, κάθε κατηχητικό θα έχει  30” (δευτερόλεπτα) για να εκτελέσει σωστά την άσκηση με 2, 3,4,5 και 6 παιδιά!

4. Το challenge θα βιντεοσκοπείται με ένα βίντεο των 30 δευτ. . Μπορείτε να το κόψετε ανάμεσα στην προετοιμασία για την κάθε άσκηση για να μην ξεπεράσετε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας!

5. Αυτή την φορά θέλουμε ΜΟΝΟ ένα βίντεο που να περιλαμβάνει την άσκηση με 2,3,4,5 και 6 παιδιά!

6. Το τελικό βίντεο θα πρέπει να μας το στείλετε στο Ίνσταγκραμ https://www.instagram.com/pat.augoustinos/,  αλλιώς στο μέιλ info.grnef@gmail.com γράφοντας από πιο κατηχητικό είστε.

7. Παρακαλούμε, οι κατηχητές, να ρωτάτε τα παιδιά σας εάν συμφωνούν να παρουσιαστεί το πρόσωπό τους στο διαδίκτυο! Αν όχι τότε πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε, να μην τα παρουσιάσουμε δημόσια.

Προσοχή στην άσκηση!!! Δεν είναι τόσο εύκολη!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

  • Σηκωθείτε από τα ντιβάνια, τα κρεβάτια και τις καρέκλες σας, αφήστε το κινητό κάνα πεντάλεπτο και ξεκινήστε τις διατάσεις και το τρέξιμο γιατί προβλέπεται μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά!

Λάβετε μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό Κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεως Φωκίδος «25 challenges» και κερδίστεεεεεε!!!!