Αν είσαι νέος/α 18-40 ετών και θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή αξίζει οπωσδήποτε να έρθεις στην κατασκήνωση της Γαλιλαίας!

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες θα καταφέρεις όχι μόνο να γεφυρώσεις τη σχέση σου με τον Θεό αλλά και να έρθεις πιο κοντά στην φύση που Εκείνος επιμελήθηκε με τέλειο τρόπο χρησιμοποιώντας σαν ένας καλλιτέχνης τα πιο μαγευτικά χρώματα και σχέδια.

Επιπλέον στη Γαλιλαία θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους φίλους και φίλες με κοινά ενδιαφέροντα, αξίες και εμπειρίες. Οι μέρες που θα περάσεις στην κατασκήνωση της Γαλιλαίας μπορεί φαινομενικά να είναι λίγες όμως είναι αρκετές για να γαληνέψει η ψυχή σου, να ενδυναμωθεί η πίστη σου στον Θεό και να «ζεσταθεί» η καρδιά σου καθώς θα συμβιώσεις με ανθρώπους συνομήλικους που θα σε αποδεχτούν για αυτό ακριβώς που είσαι.

Στην «μεγάλη αγκαλιά» της Γαλιλαίας, θα έχεις τη δυνατότητα να ξαναγίνεις και πάλι παιδί παίζοντας μπάσκετ ή βόλεϊ στον χώρο του γηπέδου, επιτραπέζια παιχνίδια στον χώρο της καφετέριας και διάφορα άλλα πρωτότυπα παιχνίδια που προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρετώντας όλες τις προτιμήσεις (paintball, air hockey κ.α).

Επιπροσθέτως, θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσεις μαζί με τη παρέα της Γαλιλαίας το δάσος τις νυχτερινές ώρες, να παρακολουθήσεις ταινίες, να χορέψεις παραδοσιακούς χορούς, να τραγουδήσεις, να γίνεις μέλος μιας θεατρικής  παράστασης και να γελάσεις με όλη σου τη ψυχή ξαναβρίσκοντας τη ξεγνοιασιά και την χαρά που αποζητάς στη καθημερινή σου ζωή.

Επίσης, οι καθημερινές συζητήσεις με τον γέροντα καθώς και με τους πατέρες της μονής για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία, θα σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου κατανοώντας το βαθύτερο νόημα της ζωής βασιζόμενοι στις διδασκαλίες του Χριστού. Αξιοσημείωτη είναι εκτός των άλλων και η τακτική ομαδική προσευχή κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσω της οποίας μαθαίνεις να επικοινωνείς με τον Θεό και να διατηρείς τη συνήθεια αυτή στην υπόλοιπη ζωή σου.

Κάθε χρόνο όλοι οι νέοι και φοιτητές κατασκηνωτές της Γαλιλαίας λίγο πριν την αναχώρηση τους για τον τόπο κατοικίας τους εκφράζουν την στεναχώρια τους και γεμάτοι νοσταλγία ανυπομονούν να ξαναβρεθούν πάλι το επόμενο καλοκαίρι στη Γαλιλαία.


Κάνε και εσύ λοιπόν το βήμα και έλα μαζί μας για να ζήσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου!!