Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των νεανικών συναντήσεων που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος και οι νεανικές συναντήσεις όλου του νομού μπορούν να βάλουν πλέον πλώρη για το επόμενο ραντεβού τους.

Το τουρνουά διεξήχθη ανάμεσα σε 4 ομάδες την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στο Α.Κ.Μ.Α. που βρίσκεται στην Μανάγουλη Φωκίδος.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3 γύροι αγώνων, από τους οποίους η ομάδα της Ερατεινής κατέκτησε την 1η θέση, την 2η θέση πήρε η ομάδα του Ευπαλίου, την 3η θέση η μικτή ομάδα Άμφισσας-Κίρρας-Ιτέας και την 4η θέση πήρε η ομάδα Γαλαξιδίου.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εντυπωσιάστηκαν από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Α.Κ.Μ.Α. Μανάγουλης από την φιλοξενία και την οργάνωση του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως όλα τα παιδιά, χαιρόντουσαν τον αγώνα χωρίς να έχουν την αίσθηση του ανταγωνισμού και της κατάκτησης του πρώτου βραβείου, αλλά έχοντας ως στόχο την καλή συνεργασία και ομαδικότητα, ούτως ώστε να χαρούν το παιχνίδι!! Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ενθύμιο συμμετοχής, ενώ η η ομάδα της Ερατεινής πήρε το κύπελλο και απονεμήθηκαν μετάλλια στους παίχτες της.

Το Γραφείο Νεότητας παρουσίασε τις εμφανίσεις των ομάδων που αποτελούνταν από μπλούζα και παντελονάκι υψηλής ποιότητας σε 3 διαφορετικά χρώματα για να διακρίνονται οι ομάδες.

Οι μπλούζες είχαν εκτυπωμένο πάνω τους το αριθμό θέσης του κάθε παίχτη καθώς και το διακριτικό έμβλημα του Γραφείου Νεότητας (ένα περιστέρι με κλαδάκι ελιάς στο ράμφος του).

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του μικρού πρωταθλήματος και αν μη τι άλλο αποτελεί ένα ωραίο ξεκίνημα που ευχόμαστε να συνεχιστεί.

Από το Γραφείο Νεότητας.