Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται έξω από το χωριό Τρίκορφο Φωκίδος (14 χλμ. έξω από την πόλη της Ναυπάκτου) σε υψόμετρο 600 μ. μέσα στη φύση, μακριά από την πόλη, εναρμονισμένες με το περιβάλλον και σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους φιλοξενουμένους. Μέσα σ’ ένα συγκρότημα σύγχρονων εγκαταστάσεων διαμονής και διατροφής, τα παιδιά και οι νέοι έχουν τη μοναδική δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους αθλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Γαλιλαίας».
 
Χώροι Διαμονής
Οι χώροι διαμονής της «Γαλιλαίας» είναι σπιτάκια  κλιματιζόμενα ελβετικού τύπου χωρητικότητας 12 ατόμων το κάθε ένα, με μονόκλινα κρεβάτια, κομοδίνα και χώρους για τα προσωπικά είδη. Στόχος είναι η άνεση και η ασφαλής διαμονή των  φιλοξενουμένων.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις:
Οι αθλητικοί εγκαταστάσεις της «Γαλιλαίας» περιλαμβάνουν:

  • Γήπεδο ποδοσφαίρου
  • Γήπεδο βόλεϊ
  • Γήπεδο μπάσκετ και τένις
  • Αίθουσα πινκ-πονκ, ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδο
  • Απλός φυσικός χώρος για paintball.
  • Παιδική χαρά

Οι αθλητικοί χώροι περιμένουν τα παιδιά και τους νέους για να ζωντανέψουν με το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την άμιλλα και τη χαρά της συμμετοχής.

Άλσος:
Τα παιδιά μπορούν να ζήσουν στην «Γαλιλαία» μία ακόμη μοναδική διαφορετική εμπειρία. Σε μια έκταση 5 στρεμμάτων στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ, μέσα ένα καταπράσινο περιβάλλον ζουν διάφορα ζώα, σπάνια και μη. Τα παιδιά και οι νέοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μέσα στη φύση, κοντά στα ζώα και να μάθουν να αγαπούν και να σέβονται όλα τα πλάσματα του Θεού.